Zoeken naar motorfiets elektrisch

 
motorfiets elektrisch
 
Deze elektrische motorfiets heeft twee motoren WANT.
Elektrische motorfiets om je smartphone op te laden. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je smartphone opeens leeg raakt, terwijl je juist de app wilt gaan gebruiken. Je kunt namelijk je toestel gewoon aan de motorfiets opladen, via een van de USB poorten.
Elektrische motorfiets kopen? Electric Motorcycles Nederland.
Electric Motorcycles Zeeland. Mode 1 en 2 Thuis Laden. Mode 3 Publiek Laden. Mode 4 Fast Charging. Electric Superbike Twente. Je bevindt je hier: Home Motoren. Electric Motorcycles is gespecialiseerd in de volgende merken elektrische motorfietsen.: Informatie in je mailbox.
ZERO MOTORCYCLES 100% elektrische motorfietsen Officiële website.
Over op elektrisch Opladen Voordelen Technologie Milieu Actieradius 11 kW. Een dealer vinden. Zero S SR. Zero DS DSR. Lean and Mean. Motorrijden, ongekende vrijheid tegemoet. Geniet van de wind in je gezicht zonder storende motorgeluiden en glij naar de horizon terwijl je de wereld in je opneemt. Dit is motorrijden in de meest pure vorm. Video afspelen Proefrijden. De geschiedenis van de toekomst. In slechts 10 jaar is Zero gegroeid van een start-up in een garage in Santa Cruz tot een internationaal gerespecteerd merk dat een revolutie heeft ontketend in de motorwereld. Fluisterstil maar volop asfaltverscheurend koppel. De Zero krachtbron levert meer koppel dan de krachtigste 1000cc sportmotoren die op dit moment in productie zijn, koppel dat naadloos en fluisterstil wordt overgebracht op het achterwiel maar waarmee je het asfalt aan stukken scheurt. Het is onze filosofie om niets aan de motorfiets toe te voegen tenzij het de rijervaring verbetert.
Dossier elektrisch rijden: zijn elektrische motorfietsen de toekomst? MotorAvonturist.
Dossier elektrisch rijden: zijn elektrische motorfietsen de toekomst? Domien Verberckmoes December 14, 2016 The right mood 12 Comments. Vroeger, niet zo heel erg lang geleden, hadden we op motorreis een camera, telefoon, gps, mp3-speler, mee. Tegenwoordig is alles vervangen door een apparaatje dat constant om aandacht schreeuwt, maar vooral ook om energie. Gelukkig kan je dit onderweg opladen met je 12volt aansluiting op je motor, of met een powerbank als je in the middle of nowhere in je tent zit wild te kamperen. Zie je je al staan, na een hele dag offroad te ploeteren, met je elektrische motorfiets in een Pyrenese vallei?
Negen elektrische motorfietsen, ook voor jou zit er iets bij Driving-Dutchman.nl.
Als je elektrisch wil off-roaden, dan heeft Alta de Redshift ook nog in MX enduro uitvoering voor je staan. De MX heeft, net als de SM, 40 pk en 163 Nm. De MX is iets goedkoper en kost 14.200 euro. De topsnelheid ligt met 105 kilometer per uur iets lager dan die van de SM. Zowel de SM als de MX kun je online bestellen, je moet hiervoor wel 100 Dollar aanbetalen. De Alta Redshift SM is sinds afgelopen februari te koop, de MX is al langer leverbaar. Leuk detail: Tesla medeoprichters Martin Eberhard en Marc Tarpenning hebben in Alta Motorcycles geïnvesteerd. Victory Empulse TT. Ben je op zoek naar een elektrische motorfiets met wat meer pit?
Zero S Elektrische motorfiets ZERO MOTORCYCLES.
Over op elektrisch Opladen Voordelen Technologie Milieu Actieradius 11 kW. Een dealer vinden. Zero S SR. Zero DS DSR. Lean and Mean. Zero S SR. Kenmerken Uitvoeringen Specificaties Prijs. Het echte straatrijden. Verbluffende acceleratie bij elk motortoerental, scherpe lijnen en sportieve ergonomie voor sensationeel rijden, elke dag. De gestroomlijnde rijpositie zorgt voor een rijbereik van maximaal 359 km in de stad en 180 km op de snelweg. De Zero S biedt het hoogste rijbereik van alle Zero modellen. Bekijk de video Plan een proefrit. Er is geen koppeling, één overbrengingsverhouding en riemaandrijving, waarmee deze gemakkelijk te gebruiken Zeros tot de stilste straatmotoren behoren die we ooit hebben getest. Een vloeiende rijervaring. Aangedreven door de meest geavanceerde technologie zorgt de Z-Force aandrijflijn voor een katapultstart. Een en al koppel. Een soepele acceleratie direct vanuit je pols. De Zero S is nagenoeg geluidloos, heeft geen uitlaatgassen en geen trillingen. Alles wat je voelt is een ononderbroken, vloeiende rijervaring. Op zoek naar de Zero motorfiets met het hoogste koppel en de snelste acceleratie?
Motor Test: Elektrische motor vs Verbrandingsmotor MotoMe S2/03 YouTube.
Ducati Panigale V4 2018 test Promotor Duration: 516. Promotor 17230, views. Gaz M20 Pobeda starting Duration: 1705. mastermilo82 552649, views. Motor Tips: met de motorfiets op vakantie MotoMe special Duration: 1029. Promotor 29695, views. Door het vizier 10: Zonder te kijken inhalen?
Mijn elektrische motorfiets.
Het was tijdens een slapeloze nacht, eind juni 2016, dat ik me bedacht dat de volgende motor een elektrische moest worden. Bij de BMW dealer had ik al verschillende keren hun elektrische scooter gezien, en ondanks het uiterlijk en de uitermate beperkte actieradius van dat ding, had het elektrisch rijden mijn interesse gewekt.
Elektrische Motor met Zero emissie, snelladen, maximale Range Electric Motorcycles Nederland.
Mode 1 en 2 Thuis Laden. Mode 3 Publiek Laden. Mode 4 Fast Charging. Electric Superbike Twente. Energica levert de motorfietsen voor de FIM Moto-e World Cup. Energica Modellen 2018. 4 Jaar gratis laden bij Fastned. Informatie in je mailbox.

Contacteer ons